Dagens moderne Europa er relativt uopdaget, men det er lige så let udforskes som ethvert enkelt land, region eller stat. Rejs i hele Europa til din feriedestination har aldrig været nemmere nu er der så mange overkommelige måder at gøre rejsen.

Uanset om du flyver, køre eller rejse med tog, mulighederne er næsten uendelige, mens mange af omkostningerne er marginalt ens, afhængigt af antallet af personer i dit parti eller gruppe.

Lavprisflyselskaber er massivt opsluge vores europæiske luftrum, med tusindvis af fly dodging alle over himlen på daglig basis. Pendlere og ferierejsende blander sammen mere end nogensinde før. Det kan være fra Dublin til Düsseldorf eller Gatwick til Genova, måske Larnica til Luton eller endda Stanstead til Zürich, er de mange valg vokser på næsten daglig basis. Hvis prisen virker attraktiv, dens ofte dyre, så planen godt fremad, og du vil ikke få dig selv flået.

Europa er muligvis den største “region” du nogensinde ville udforske, med enorme høje bjerge, store brede floder og ende ekspanderende byer i massevis. Forlader din lokale lufthavn eller kanal havn, vil du snart være i Europa på ingen tid overhovedet. Tager Eurostar fra London til Paris, det er mindre end en time at ankomme til Frankrig, som er hurtigere ved miles end at køre din bil. Togene i Frankrig kan tage dig på hastighed, til Tyskland, Belgien og Holland, før du kan fodre. Til Østrig, Italien, Spanien og videre du aldrig fortryde at lade toget tage stammen. Du vil rejse med TGV gennem Frankrig, ICE i Tyskland og via AVE hele Spanien, men de fleste af disse navne vil bære dig rundt Schweiz også, og her alle togene kører til tiden!