Skiløb og snowboarding ferie er vokset i popularitet i de seneste år. Dette er blevet gjort muligt af væksten i de lavprisselskaber og stigningen i udbuddet af sommerhusudlejning. Der er nu mange ski hytter, ferielejligheder, gårde og ferieboliger at vælge fra hele Europa og resten af ​​verden.

Frankrig er blevet en meget populær vintersport feriemål. Eksplosionen i antallet af mennesker snowboarding har ført til turister vil til Frankrig den snowboarding weekender og også lang weekend skiferie. De snowboardere at bo i enten self catering lejligheder eller hvis de er i større grupper, de leje en af ​​de mange fantastiske ski hytter til rådighed i Frankrig. Ski hytter er også i stor efterspørgsel fra familie skiferie. De er tæt på skiløjperne og gøre for en stor Alpine familie skiferie i Frankrig.

Den store ting om skiferie i Frankrig er, at der er sommerhusområder ferieboliger til rådighed, så de passer til alle budgetter. Det er muligt at have en billig ski weekend pause opholder sig i en lille lejlighed eller har en luksuriøs skiferie i Chamonix, opholder sig i en af ​​de fantastiske sommerhuse i Alperne.

Norge er elsket af langrendsløbere og mange familier går der på skiferie og bo i en traditionel hytte. Østrig og Schweiz er også populære vintersport destination med folk, der ønsker at gå snowboarding og på skiferie.

For folk, der ønsker at rejse længere væk, er der fremragende skiløb tilgængelig i USA og Canada. The Rockies bliver populært med sne pensionærer og traditionel skiløb vokser stadig i antal. I Amerika er der nogle luksuriøse ski villaer til rådighed for at leje, og nogle af dem endda kommer med deres egne svømmebassiner.

En skiferie er en stor familie ferie og familier i alle aldre nyder at stå på ski. Alder er ingen hindring for skiløb, som der er skiløjper for alle skiløb evner. De fleste skisportssteder har skiskoler, hvor skiløbere kan lære at stå på ski. Så længe du er temmelig passer og kan lide at anstrenge dig, så en ferie til en af ​​verdens bedste skisportssteder vil give dig en stor familie ferie.

For begyndere til ski eller snowboard, kan det være en nervøs oplevelse første gang, at du rammer skiløjper, men efter et par fald, stød og slag du normalt finde dig selv hooked på sporten. Det er tilrådeligt at bestille lektioner første gang, at du går på ferie på ski eller sne boarding. Dog ikke sættes Hvis du aldrig har været på skiferie før som skisportssteder imødekomme skiløbere på alle niveauer.

Skiferie er blevet populære i mange bjergrige lande rundt om i verden. Skiløb er populært i Frankrig og Alperne giver fremragende skiløb betingelser i hundredvis af skisportssteder i Europa. Alle nu tilbyde fremragende self catering indkvartering i lejligheder, hytter og villaer.

Chamonix er bedst kendt verden over for sin spektakulære Alpine udsigt over Mont Blanc og der er nogle luksuriøse skiløb hytter til rådighed til leje i denne placering. Courcheval er en populær skidestination med mange designerbutikker og fantastiske restauranter. Meribel og Morzine er også populære skisportssteder kan bidrage til de franske alper en af ​​de mest populære vintersport destinationer i verden.

Schweiz er en anden populær europæisk vinter sport destination med billede bog træ ski hytter. Den Valais-regionen er kendt over hele verden for sine fremragende ski faciliteter og spektakulære landskaber. De Appenine bjerge i Italien har gode resorts på Le Marche og Abruzzo.