Dens denne tid af året, hvor sommer sjov er lige rundt om hjørnet. For mange familier er det også tid til at foretage eller færdiggøre en meget forventede familie sommer tur. I år med gaspriserne hæve støt og økonomien på en virtuel stilstand mange familier vil søge at reducere omkostningerne, hvis ikke annullere deres familie sommer rejseplaner helt. Ikke at bekymre dig rejsebranchen genier har taget varsel, som betyder, at der stadig er nogle gode tilbud, at familier kan drage fordel af denne sommer. Her er nogle forslag til, hvordan man kan finde de gode tilbud:

Tænk lokalt og udvide din horisont. Afhængig af hvor du bor der er nogle gode tilbud dukker op for at tiltrække lokale beboere til høje turistområder. Kig efter mindre hoteller og feriesteder, der ikke er del af en national kæde. Disse resorts eller bed and breakfast type egenskaber er ofte skjult perler, der tilbyder en unik oplevelse til en lav pris.

Fordi de ikke er stærkt markedsføres, kan du finde kvaliteten langt overstiger værdien af ​​en national kæde til samme kostpris. For at finde disse først vælge en attraktion eller turistområde inden for køreafstand. Næste beslutte på et budget. Tredje gå til de gule sider i området og finde lokale hoteller. Prøv at undgå Google, da de fleste søgeord vil blive truffet af betalte annoncer, hvilket betyder et lille hotel er ikke sandsynligt, at byde på dem, og du vil savne det.

Gå til Expedia LAST. Jeg ved, vi er alle blevet hjernevasket til at gå til Expedia først og derefter forsøger at slå deres pris med timers spildt forskning. Sandheden er, at denne praksis er normalt forgæves, da de fleste hoteller, der er på Expedia ikke sandsynligt vil være væsentligt billigere med nogen af ​​deres åbenlyse konkurrenter som Orbitz, Travelolicity etc. eller endda hotellet direkte.

Ja folk der var engang en tid, hvor det blev kaldt prisfastsættelse eller et monopol, men vi vil overlade diskussionen til side til en anden gang. Behov mindre at sige forsøger at slå en Expedia prisen er som at køre rundt dit nabolag forsøger at finde billigere gas. Du kan finde det, men de besparelser, vil blive kraftigt negeret af den gas, du bruger at finde den sparsommelige deal !! En bedre ide er at se i de mindst oplagte steder først. Her er nogle forslag:

Tilmeld dig for de irriterende deal baserede websteder. De fleste af dem har nu rejse sektioner, og du kan blive overrasket over at se, hvad dukker op for dit lokalområde eller den destination, du planlægger at besøge. Når du gør det være opmærksom på at du vil blive bombarderet med e-mails fra det øjeblik du tilmelder dig, så være meget kræsen og ikke melde sig til dem alle, medmindre du nyder at modtage 1000 mails om dagen fra folk, der forsøger at sælge dig ting. Her er nogle af dem, jeg kan lide og finde noget værd besværet for rejse tilbud: Livingsocial.com, jetsetter.com, hotelmode.com.

Loyalitet kan endelig betyde noget igen, så hvis du går til det samme sted år efter år eller bruge den samme kæde, når du rejser kan du blive overrasket over, hvor meget billigere de er i år. Pointen er, at det kan ikke skade at spørge især da deres konkurrent med glæde ville give dig en rabat for din virksomhed.